Tosiasia on, että meillä ei ole riittävästi valkoista maalia. Toinen tosiasia on, että kukaan ei ole vähään aikaan sitä ostamassa. Joten nukketalon kunnostus saa jäädä nyt hetkeksi. Sen sijaan teen pienen pahvilaatikkotalon vanhaan palapelirasiaan. Taloon tulee olohuone/keittiö, makuuhuone ja vessa. Vessasta haluaisin söpön, pienen vaaleanpunaisen ja makuuhuoneesta erilaisia ruskean sävyjä käyttäen aika samanlaisen kuin oma huoneeni on. Varsin puupainotteinen huone siis. Keittiö-olohuoneeseen haluaisin ainakin johonkin kohtaan vihreää. Toki vessastakin voisi tehdä vihreän. Minusta vain vessan kuuluu olla vaaleansininen tai valkoinen.. Kyllä siitä vaaleanpunainen tai -vihreä tulee!

Vielä en tiedä kuka tähän taloon tulee muuttamaan, mutta asukas pitää lukemisesta ja piirtämisestä. Vaiheessa on nyt paksu tummakantinen muistikirja, jonne laatikon asukki voi merkitä tärkeät asiansa, sekä tämän itse askartelema kirjanmerkki.

Selasin muiden (parempien) ihmisten nukkekotisivuja. Miten ihmiset osaavatkaan tehdä niin hienoja ja tarkkoja esineitä! Minun hienoin ja tarkoin nukkekotiin tarkoitettu esine ei ole edes itsetekemäni vaan veljeni askartelema vessapaperirulla pieneen tikkutaloon, jonka tei ala-asteella. Se rulla on sitten suloinen!

 

Kuvia pistän tulemaan kunhan se kamera jostain löytyy!